Gebruikerservaring Pain Away Bolus

Gepost door vdbelt 14-11-2017 0 Reactie(s)

Ervaar wat uw collega veehouders ervaren!
 

 

Binnen onze productlijn Be-Napro hebben wij de Pain Away Bolus ontwikkeld. De Pain Away Bolus is een aanvullend diervoeder voor rundvee ter ondersteuning van de weerstand en het immuunsysteem. Deze bolus is specifiek ontwikkeld om de weerstand van het organisme te verhogen. De Pain Away Bolus bevat o.a. de werkzame stof Salicylzuur.

 

 

Bent u ook benieuwd naar de ervaringen van uw collega veehouders? Lees dan verder!
 


Gebruikerservaring Pain Away Bolus

 • Melkveehouder Wiechers uit Westerbork: 
  "Als ik zie dat een koe zich niet fit voelt, gebruik ik de Pain Away Bolus en meestal is het dier er na een halve dag er weer helemaal bij."  Lees meer..
   

 • Melkveehouder Evers uit Grijpskerk:
  "Als wij een koe behandelen bij klauwproblemen, geven wij altijd een Pain Away Bolus erbij. Het dier heeft zichtbaar minder last en komt zo ook weer sneller bij het voerhek." Lees meer..
   

 • Melkveehouder Laagland uit Molkwerum:
  "Wij gebruiken de Pain Away Bolus preventief als een koe zich niet fit voelt. Doordat er geen wachttijd op de bolus zit, hebben we geen belemmering voor melk en vlees." Lees meer..
   

 • Melkveehouder Steenblik uit Grolloo:
  "Eerder gebruikten wij altijd Novem als pijnstiller, tegenwoordig zetten wij de Pain Away Bolus in. Het resultaat is zeker niet minder en het product kent geen wachttijd." Lees meer.. 
   

 • Melkveehouder Enting uit Zuidvelde:
  "De Pain Away Bolus zetten wij voornamelijk in bij klauwproblemen in combinatie met een blokje. Het dier voelt zich daardoor een stuk prettiger en komt daardoor ook weer makkelijker bij het voerhek." Lees meer..
   

Bent u ook nieuwschierig naar het product? 
Klik dan hier voor meer informatie.

Laat een reactie achter